Dünya Plakaları ve Hava Anomalisi

Bugün rüzgar eğrileri dikkatimi çekti. Özellikle İskoçya üzerinde tutulacak güneş ve tepeden yağan meteorları saymazsak o bölgede enteresan durumlar yaşanıyor.

garip

Solda kırmızı ile çevrelenmiş çevresi rüzgarlı ve kendisi rüzgarsız çizgi görülüyor. Sağda bu bölgenin çerçevesi ve bölgedeki yer plakasının görseli gözüküyor.

Şimdi resimde görüldüğü üzere rüzgar şeması belli noktalarda çok düşük hızlarda olmasına rağmen onların çevresinde yoğun hızlarda esiyor. Ortadaki yarık gibi gözüken yere baktığınızda bu rüzgarsız alanın aynı zamanda kıta levhalarının çizgileri ile yüksek oranda uyuşacak şekilde.

Size soruyorum arkadaşlar. Dünya üzerinde bu yanardağ ile kara oluşturan bölge üzerinde bulunan rüzgarsız alan neden böyle oluyor? Aklıma gelen bir şey dünya üzerindeki manyetik bir değişimin sinyali veriliyor olabilir. O bölgede bermuda hikayelerinde olduğu gibi kayıp kaçak haberleri alırsanız magma tabakasının püskürmesi çok fazla olduğu için su ve havanın manyetizmasını etkiliyor olduğunu göstermiş olduğunu anlarsınız.

Görselde bulunan çizgi ileri dönemlerde hava, yanardağ ve deprem faaliyetleri konusunda aktif bir açılım sağlayabilir. Eskiden deprem olacak yerde bol miktarda bulut akımının geldiğini söyleyen profesör vardı. Aynı zamanda Yüksek Manyetikli Hava Rezonans Sistemi’nin havada yağmur oluştururken aynı zamanda yer tektoniğini etkilediğini de bilirken bu aslında dünyanın kendi üzerinde yaptığı bir kanıtlama girişimi olarak ele alabiliriz.

Enteresan bir şart ile karşı karşıyayız. Bakalım İzlanda’da bulunan şiddetli rüzgar ve azor siklonu civarında bulunan o ince dar şerit bakalım neyin habercisi olacak. Zamanla göreceğiz. Bir de bakmışız kıta çıkacağına Amerika ve Avrupa batıyormuş

Güneş tutulması 20 Mart 2015 tarihinde olacak ve iskoçya’da gökten düşen meteor da şu görselde bulunmakta.

+++Bright fireball over Ireland & Scotland photographed+++ The second reported fireball last night was apparently photographed over Loch Ness by John Alasdair Macdonald. Here is the photo - a beauty for certain!

+++Bright fireball over Ireland & Scotland photographed+++
The second reported fireball last night was apparently photographed over Loch Ness by John Alasdair Macdonald. Here is the photo – a beauty for certain!

Yorum bırakın