Nifak Tohumları Ekiliyor

Nifak Tohumları Ekiliyor
Senelerdir azar azar yapılan tüm hikayenin son raddesine geldik. İlk başta ön hazırlık olarak Atatürk İlahmış gibi etrafta yazı yazan veya ilah olamaz diyen tutuklanıyor diyerek etrafta nifak hareketlerine başladılar.
İkinci aşamada ise Atatürkçüleri tüm devlet yapılandırmalarından tasviye etmeye başladılar. Akit yazarları eliyle de Atatürk’ü Fetö ve Öcalan ile eş göstererek nifak tohumlarının son raddesine eriştiler.
Gözünü karartan bu ekip artık iç savaş çıkartmak isteklerini ayyuka çıkartacak hamlelere başladılar. BOP projesinin en kritik dönemecine girdik beyler bayanlar. Bölünmüş Türkiye – Kürdistan veya Özgür ve Tek Türkiye tercihini yapma zamanı geldi çattı.
Kim Erdoğan ve nifak tohumu eken gizli örgütlerinin peşine giderse onlar bölücüdür.
Kim nifak’a düşmeyip saldırılmadıkça bir yere saldırmaz ise o da bizlerdendir.
Bizim amacımız tek ve özgür Türkiyedir. Bu Türkiye sınırları da misak-ı millidir.
Senelerdir neden Erdoğan’ı istemedim arkadaşlar biliyor musunuz? İşte bu yüzden. Amerikadan ve gizli örgütlerden aldığı paralar ile boş saadet havası yaratan ama içimizi boşaltan değerlerimizi yok eden tavırlar ile ellerimizi kelepçeyi takmaya çalışıyorlardı.
İngiltere’nin Hindistan’ı çok kısa sürede almasının sebeplerinden birisini söylemiştim. Marahastra Konfederasyonu ile büyük bir kaos yaratmış ve Babürlerin gücünü kırıp otorite boşluğu fırsatı ile bölünmüş hint bölgelerini teker teker ele geçirmiştir.
İkinci temel sebep ise Ekonomik olarak tüm Hint yarımadasını Kapitalist odaklar olarak Ticaret ile ele geçirmiştir. Tüm Hint ekonomisi onların eline geçtiği için de tüm para ellerinde olunca rahat bir şekilde güç kullanabilmiştir.
Erdoğan ise aynı olayları Türkyie üzerinde uygulamıştır. Hani sizin Yiyor ama çalışıyor, hırsız olsa bile bizden diyerek akladığınız kişi bu ekonomik dominasyon ile sizi de köleleştirmek ve ülkede zulüm için harekete geçiyor.
İlk başta %10 komisyon Erdoğan tüm aldıklarını çevrede bulunan müteahhitlere, çocuklara, akrabalarına dağıttı ve kısa zamanda zenginleşti. Ardından Vergileri de kendi yandaşlarına müteahhitlik ile dağıttı. Hatta o vergiler ile ödeme garantisi vererek bankalardan bol miktarda krediler çekti ve 100 kişinin kredisini tek seferde gasp ederek daha hızlı şekilde büyüdüler.
Hatta arap yahudi ve yabancı zenginlerin isteklerini yaparak onlardan da kazandılar. Suriye’de olan mayınlı arazileri temizlemesini İsraillilere bırakıp o toprakları da onlara devretmişlerdi bilirsiniz. Ne oldu adam ilk başta oraya nifak hareketlerine başladı ve ortalığı karıştırdı. Sonuç Müslümanı Müslümana kırdırdılar.
İsrail için tek bir gerçek aksiyon almadılar. Beş kuruş özür parası aldılar Mavi Marmara’yı bile sattılar. Onlar sadece kendilerine hizmet ettiler. Sizler ise sizlere hizmet ettiler diye düşünürken yanıldınız. Öyle olsaydı Mavi Marmara’ya sahip çıkarlardı. Yerse…
Şimdi de o kadar ekonomik güce ve kendi çevresinde olan cahil hem de silahlı örgütleri yeterince arttırmış ki artık Türkiye’de ortalığı karıştırmak için düğmeye bastı.
Tekrar söylüyorum. Eğer Erdoğan tarafında veya Erdoğan karşıtı diye bir taraf saldırmaya başlarsa o taraf Türk veya Türkiyeli değildir. Atatürk’e ithaf edilen tüm suçlamalar şeytanın öfke ile insanları birbirine kırdırmasından başka bir planı değildir.
Bu günden sonra Erdoğana ve çevresine oy veren varsa bilsin ki bu nifak grubundadır. Eğer ki Erdoğan ve çevresi ile iletişime geçen ve ortaklıklar kuran varsa bu olaylarda bir karışıklık çıkarsa o kanlar kendi ellerine de bulaşmıştır. 22 Kasım 2018’den sonra yazılarımı bitiriyorum. Devlet’in korunması için çabalayan birisi olarak o hükumet başında olduğu müddetçe sadece halka tavsiyeler vereceğim.
Erdoğan yönetmeyi bilemeyip Serv hükümlerine geri götürecek basiretsizliğe getirirse de yine halk olarak biz kurtarmayı biliriz ülkemizi. Doğumuzu da batımızı da yine birleştiririz evvelallah.
Arkadaşlar. Bıktım artık illallah dedim her gün saçma sapan şekilde kendi egosunun kölesi olmasından. Bazı gerçekleri ya bilmiyor yada bilerek zorluyor. Haddi aşmaması ve sınırlarına geri çekilmesini tavsiye ediyorum. Yoksa hiç beklemeyeceği bir şiddette ve beklemediği yönden hem o hem de onun ortakları Amerika, Arabistan, İsrail ve İngiltere darbeyi yiyecektir.
Dünya’da olan her insanı yok etmeye çalışan küçük bir azınlığın planlarına karşı elbet büyük bir insanlık vardır. 5000 senelik oyunlarınızın elbet bozanları vardır. Onlar bu dünyada olduğumuz müddetçe de başarılı olamayacaksınız.
Linkleri filan eklemedim bilerek. Tahrik olup gaza gelmesini istemiyorum kimsenin. Ateşe körükle giden görüntülerdi bunlar.

Yorum bırakın