Sarallar Holding Operasyonu

Sarallar Operasyonu
 
Sarallar Mafyası diye adlandırılan Sarallar Holding grubu hakkında size küçük bir bilgi vermek istiyorum.
 
Sarıalizâdeler ailesi denilen bu grubun milli mücadele döneminde neler yaptığını öğrenmek istiyorsanız şu makaleye bakın.
 
 
Trabzon’un OF ilçesinde yaşayan bu grubun o dönemde Osmanlı ve Cumhuriyet savunması için ne kadar çalıştıklarını görüyorsunuz.
 
Gelelim şimdi yapılan habere:
 
 
Erdoğan’ın sözcüsü olan bu gazetede gördüğünüz gibi yazanlar açık seçik bir şekilde olmasa da İ. Saral diye bahsettiği kişinin İbrahim Saral olduğunu tahmin etmek de pek güç olmasa gerek.
 
İbrahim Saral kim derseniz:
 
İnşaat yapan bir firma sahibi:
 
MHP il yönetiminde bulunan bir şahıs:
 
Maslaktan geçerken orada gözüken bir kulesi vardır onların. Sarallar Holding yazar.
 
Operasyonun kimlere yapıldığının küçük bir işareti olabilecek iki makale olarak görebilirsiniz bunu. MHP’li ve Devlet içinde olan birileri burada operasyona kurban gittikleri belli.
 
Bu operasyon başlamadan evvel olan şu açıklama bu olayın sebebini de az buçuk anlatıyor.
 
 
Aleaddin Çakıcı’nın biz Mafya değiliz biz devletiz dedikleri ve Milliyetçi Hareket Partisi ‘ne (MHP) laf etmeyin diye sitem etmesinden kaynaklanan bir durum olduğunu görüyoruz.
 
Haberin gerçek olup olmadığı teyide muhtaç. Belki operasyon yapmak için bunu gizliden sızdırmış olabilirler. Ana haberlerde yani Erdoğan’ın asıl medyasında MHP’liler ayılabilir diye bunun yayınlanmadığını düşünüyorum.
 
Boş gelebilir belki fakat şu an Erdoğan’ın Trabzon’lu olan ve Sarallar ile ortak Osmanlı ve Türkiye devletini ayakta tutan adamlara karşı operasyon yapması da bunun en net örneği olduğunu görüyorsunuz.
 
Devlet’in sisteminin değiştirilmesi için Eyalet sistemi ve Başkanlık sistemi ile ilgili tüm bilgileri arındırdığı için adamların şimdiki hedefi sistemin koruyucularını yok edip kendisi ve Amerika’nın istediği gibi at oynatmasını sağlamak ve ülkeyi bölmek olacaktır.
 
Neden Amerika’yı kattım biliyor musunuz?
 
30 Ocak 2017’de olan bu haber küpüründe yazanlardan çıkarttım.
 
 
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, medyada ‘mafya hesaplaşması’ olarak yer alan Saral Ailesi’ne yönelik geniş çaplı tutuklamalara cevap verdi.
 
Buradan Erdoğan’ın da yanına kabul ettiği bir insanın açıklamasını görüyorsunuz.
 
Erdoğan ve Fetö’nün ne kadar aynı şeye hizmet ettiklerini de buradan rahatlıkla anlayabilirsiniz.
 
Burada Saral Ailesine karşı olanlara baktığımızda kimleri görüyoruz biliyor musunuz?
 
Devleti koruyan Mafya ile Devleti NATO’ya bağlamaya çalışan Mafyalar vardır. Mafya hesaplaşması diye bildiğiniz olaylar da çıkarlar dışında bunlardan da kaynaklanmaktadır.
 
Örneğin Susurluk Kazasının müsebbibi sayılan Sedat Şahin’in seneler evvel Sarallar ailesi ile kan davası güdecek hareketler ile onlardan birisini öldürdükleri gözüküyor.
 
 
NATO’cu kafanın 20 kişiyi o zaman ölüm listesine aldığı gözüküyor. Yani nam-ı diğer FETÖ’cü kafadır bunlar.
 
Tabi Mafyatik işleri oldukları için de bu olayı orta çağ usulüyle kan davasına döndürüp NATO’cu kafalardan birisinin kanıyla ödeyeceklerini söyleyerek yemin etmişlerdir.
 
Öldürdüler mi bilmiyorum fakat FETÖ ve Erdoğan gölgesinde hareket ettiklerini düşününce onların Şahinlere bir şey yapmasına izin vereceklerini pek düşünmüyorum.
 
 
Gördüğünüz gibi Sarallar Holding diye hiç bahsedilmeyen bu operasyon aslında devletin iç düzeneklerine yapılan bir operasyon olduğu gözüküyor. Adım adım diğer parçayı oluşturup Milliyetçileri diskalifiye etme çabalarına başladığının da göstergesidir bunlar.
 
Şimdilerde belki hiç umursamayabilir veya Erdoğan baştır dersiniz fakat ileride devlet elden gidince de konuşmaya hakkınız olmaz Açık ve Net. Vatanseverleri harcayan Milliyetçiler şimdi de kendileri harcanıyor görüldüğü üzere.
 
Erdoğan ile ortaklık yapan kimsenin karlı çıkmayacağını anlamak için sıranın kendinize gelmesine gerek yok diye düşünüyorum. Çünkü Amerika kuklası ancak onun parası ve BOP’u için çalışır. Bunu da söylemiş olayım. İyi günler dilerim.

Sarallar Holding Operasyonu” üzerine 2 yorum

  1. Gunay Saral dedi ki:

    Merak ettiğim yazıyı kaleme alan kişiyi bulamamam. Süper bi yazıda kendini tamamlaması için iyi olur ben okudum kişiliğini araştırmak istedim de ondan

    • Tabi. Osmanlı’nın has kabadayılarının ailesi ile ortak işler ve muhabbetler yapmak güzel olabilir. İletişim için maili bırakırsanız yorum onaylanması öncesi denetlediğimden gizli bilgi olarak tutarak sizinle iletişime geçebilirim.

Yorum bırakın